fbpx
Ştirea zilei

Vot la CJ Tulcea: Un singur candidat pentru funcția de vicepreședinte!

- liberalii vor şi un nou CA şi la AZL Sulina

UPDATE: Prima declarație a noului vicepreședinte ales al Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

 

UPDATE: Mihai Huleni a fost reales vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea.

 

UPDATE: Proiectul pentru alegerea vicepreședintelui aduce o premieră în istoria Consiliului Județean Tulcea: un singur candidat!

Propunerea liberalilor este Mihai Huleni care acceptă propunerea făcută de colegul său Daniel Geambazu. Social democrații prin vocea consilierului Valentin Moldoveanu o propune pe Daniela Condratov de la …PMP. Consiliera propusă nu acceptă propunerea! Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Victor Tarhon, îl propune pe … ,,Mita Mergeani de la PSD”. Consilierul Dumitru Mergeani refuză propunerea! Prin urmare, după trei consilieri propuși din care doar unul a acceptat, Mihai Huleni este singurul candidat de pe buletinul de vot! A început votul…Vom reveni!

UPDATE: Dispută pe proiectul privind desemnarea consiliului de administrație interimar al Regiei Autonome Administrația Zonei Libere Sulina. Propunerile sunt trei: un reprezentant al Ministerului de Finanțe, un reprezentant al Consiliului Județean Tulcea, un administrator propus de consilierii județeni.

Votul începe cu administratorul propus de consilieri: Valeriu Cicîrîc propus de PNL obține 16 voturi, Elena Stoica și Radu Chițu propuși de PSD și Pro România doar câte 15.

Votul pentru un reprezentant al Consiliului Județean a fost cu 16 voturi pentru Aise Aslâ Mierlă și doar 15 voturi pentru Nicușor Condrat.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean programată azi de la ora 10.00 vizează alegerea unui vicepreşedinte. Postul a rămas vacant după ce unul dintre vicepreşedinţii aleşi, Mihai Huleni, şi-a prezentat demisia pentru a preveni un proces în instanţă cu Instituţia Prefectului Judeţul Tulcea.

Un alt proiect al ordinii de zi vizează şi numirea unui nou consiliu de administraţie la Regia Autonomă Administraţia Zonei Libere Sulina.

Revenim cu informaţii despre desfăşurarea acestei şedinţe de consiliu judeţean.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button