fbpx
Timp liber

Vrem cinema în Tulcea! – petiție online depusă de USR

Ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea tinerilor tulceni, USR Tulcea a lansat în urmă cu numai două săptămâni o petiție de susținere pentru un proiect de amenajare a unui cinematograf în Tulcea. Față de alte petiții depuse din județul nostru aceasta se pare că e foarte aproape de a atinge acel minim necesar pentru a fi luată în seamă. Pentru a deveni o inițiativă cetățenească, spun autorii petiției online, numărul minim de semnături ar trebui să depășească 5% din populația municipiului Tulcea, respectiv să depășească 3282 de semnături. În cele numai două săptămâni de la lansarea ei, petiția a adunat 1180 de semnături, o dovadă că tulcenii chiar vor un cinematograf la Tulcea.

Avem nevoie de o susținere cât mai largă a acestui proiect, pentru a pune presiunea necesară pe autoritățile locale, astfel încât amenajarea unui cinematograf public să devină realitate in municipiul Tulcea.

De ce un Cinematograf?

Cinema-ul este unul dintre cele mai accesibile și atrăgătoare moduri de evadare din cotidian, facilitează atât relațiile interumane, cât și accesul la cultură. Amenajarea cinematografului poate fi realizată prin parteneriat public – privat, ori prin finantare de la bugetul local și funcționarea acestuia să revină in administrarea Consiliului Local al municipiului Tulcea.

Dacă ești de acord cu propunerea noastră, SEMNEAZĂ AICI  PETIȚIA!” – se arată în petiția celor de la USR Tulcea pentru care au votat 1180 de tulceni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button