fbpx
Ştirea zilei

Ziua Iertarii, ultima zi de Masleniţa la Cetatea Enisala!

Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării a reuşit pe vreme de pandemie ce nu au reuşit alţii în toţi anii trecuţi: să aducă pe acelaşi „ring” cele două ansambluri “Landâș” și “Juraveli”, primul din Sarichioi şi al doilea din Jurilovca, fiecare alături de primarul comunei.
A fost o Zi a Iertării, a Masleniței, de neuitat! Deși ne-am fi dorit să umplem platoul de la poalele cetății Enisala, cu oameni care ar fi cântat și ar fi dansat și s-ar fi înveselit, împreună cu noi…
Ne-ati lipsit dragii noștri, dar vor trece aceste vremuri urâte și ne vom revedea cu toții, anul viitor, când vor răsuna dealurile și văile din jurul cetății Enisala, de cântecele și veselia noastră!
Mulțumim Comuna Jurilovca, mulțumim, Comuna Sarichioi, pentru că ați acceptat invitația noastră!
Mulțumim celor doi primari, care au fost sufletul întâlnirii noastre: Vitalie Finoghen și Eugen Ion! Mulțumim că ati fost alături de noi, atât azi și cât și în toate evenimentele de promovare a destinției turistice!
Mulțumim, “Landâș” și “Juraveli”, pentru că ați fost minunați, ca de fiecare dată! Mulțumim pentru cântece, pentru culoare, veselie, clătite, plăcintele cu brânză și pentru frigul pe care l-ați suportat ca să ne oferiți momente memorabile!”, au concluzionat organizatorii în duminica de dinaintea Postului Paştelui.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button