fbpx
Consiliul Judeţean

Ziua Națională a Veteranilor, marcată la Tulcea !

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Naționale a Veteranilor de Război. 

Instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 1222/10.10.2007, Ziua Veteranilor de Război este marcată anual, la 29 aprilie, în semn de recunoaştere a meritelor acestora pentru tot ce au realizat în vederea asigurării apărării independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României.

„Pentru toți românii, veteranii de război echivalează cu noțiunea de profesionalism, devotament, vitejie. Pentru noi, veteranii de război sunt eroism, sunt disciplină. Sunt cei care au lăsat în urmă familii și prieteni și care au pornit pe drumul salvării României. De pe frontul de luptă, ei ne-au garantat România de astăzi, România liberă, România suverană. Avem, astăzi, oportunitatea de a ne înclina cu respect în fața acestor veterani și de a ne arăta aprecierea pentru contribuția lor la apărarea independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României de-a lungul istoriei. La mulți ani tuturor!“ a transmis, în cadrul evenimentului, Ștefan Coman.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE