Ştirea zilei

Explozie pe strada IL Caragiale! Din fericire fără victime

- au fost alertate Ambulanța și ISU Delta

Update

,,ISU Tulcea – ora 11:56, am fost solicitați să intervenim la un incendiu urmat de o explozie, la un apartament situat la etajul II, într-un bloc de locuințe din municipiul Tulcea.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție, două autospeciale de stingere și 12 pompieri.

În interior nu se afla nicio persoană, salvatorii au evacuat două persoane din apartamentele apropiate, iar alte trei s-au autoevacuat.

Echipajul SAJ, prezent la fața locului, a acordat primul ajutor unui femei, care prezenta un atac de panică, fara a se impune transportul acesteia la spital.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

În urmă cu câteva minute, un cititor ne-a sesizat faptul că în cartierul IL Caragiale, s-au auzit o bubuitură puternică ce a semănat cu explozia unei butelii de aragaz.

Evenimentul încă nu a fost confirmat de salvatorii de la ISU Delta Tulcea poate și pentru că intervenția este în desfășurare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea a confirmat că a fost semnalat un astfel de eveniment, însă va reveni cu informații în momentul în care le va avea.

Și managerul Ambulanței a confirmat evenimentul însă a precizat că nu au fost victime.

Vom reveni cu detalii.

 

 

 

Back to top button