Ştirea zilei

A fost lovit cu cotul și a reacționat cu pumnii și picioarele!

Doi bărbați s-au lovit cu pumnii și cu picioarele. Jandarmii au fost solicitați să intervină.

Ieri, în jurul orei 18:00, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un bărbat, care a reclamat faptul că un alt bărbat se manifestă agresiv, lovindu-l cu pumnii.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de apelant și au aplanat conflictul, identificând la fața locului doi bărbați, în vârstă de 32 de ani, respectiv 36 de ani.

Bărbatul care a apelat la sprijinul jandarmilor a declarat faptul că, în timp ce se afla în parcarea din apropierea unui teren de fotbal, a fost lovit cu cotul de o persoană necunoscută, iar când a întrebat de ce a fost lovit, bărbatul a început să-i adreseze injurii, amenințări, lovindu-l în zona feței. Apelantul a susținut că a intervenit și prietenul lui, care a încercat să-l îndepărteze pe agresor, însă a fost și acesta lovit în zona feței. Apelantul a reacționat, lovindu-l și el pe agresor, care a continuat să amenințe și să adreseze injurii.

Celălalt bărbat, acuzat de apelant, a declarat jandarmilor faptul că, aflat în trecere, l-a lovit cu cotul pe bărbatul care-l reclamă, iar acesta, împreună cu prietenii lui l-au lovit cu pumnii și picioarele. Bărbatul acuzat a recunoscut că și el l-a lovit pe celălalt bărbat.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri și alte violențe.

 

 

Back to top button