Consiliul Judeţean

A fost semnat protocolul de elaborare a studiului de fezabilitate pentru drumul de acces spre Punctul Vamal Isaccea!

Astăzi, începând cu ora 15.00, după vizita pe șantierul podului de peste Dunăre, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a însoțit delegația guvernamentală formată din ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, secretarul de stat Bogdan Mândrescu și directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, la sediul Primăriei Isaccea, acolo unde a fost semnat protocolul de elaborare a studiului de fezabilitate pentru drumul de acces spre Punctul Vamal Isaccea. 

Această investiție presupune construcția unui nou drum de acces la vama Isaccea, pentru care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va asigura suportul tehnic necesar.

Este un proiect esențial pentru a reduce timpii de așteptare, pentru creșterea volumului de mărfuri în acest punct vamal și asigură o legătură rutieră modernă cu punctul vamal de la Isaccea, un lucru esențial în contextual actual.

„Astăzi se rezolvă o mare problemă a localității Isaccea, iar domnul primar al orașului Isaccea a tot insistat în ultimul timp în soluționarea acestei probleme. Faptul că sunteți cu toții aici, ne dă speranțe că lucrările se mișcă în direcția bună la Tulcea“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Biroul de presă al Consiliului județean Tulcea 

Back to top button