fbpx
Ştirea zilei

A refuzat testarea cu aparatul etilotest după ce a provocat un accident

Aseară, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat din Frecăţei, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din localitate, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un şofer tot din Frecăţei.  Pentru că existau suspiciuni că cel care a provocat accidentul, un bărbat de 49 de ani, posesor al permisului de conducere, ar fi sub influența băuturilor alcoolice i s-a cerut acestuia să se supună testării cu aparatul etilotest.


Deoarece acesta a refuzat efectuarea testării, şoferul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat categoric să se supună prelevării şi de mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button