Ştirea zilei

Accident mortal între Ciucurova și Izvorul Cerbului

în BMW-ul încolăcit de copac erau doi constănțeni

În jurul orei 09:40,  pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitatea Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului.

,,În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.
La fața locului s-au deplasat 8 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.
În urma accidentului rutier au rezultat 2 victime de sex masculin, din care una încarcerată.
Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului ( bărbat 35 ani) încarcerată prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul. Conducatorul auto (bărbat 50 ani) a suferit un traumatism toracic. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.” a transmis Nicolae Botezatu, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Poliția confirmă că cei doi din BMW erau din Gîrliciu de Constanța

,,La data de 27 noiembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22A.

Din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 50 de ani, din județul Constanta în timp ce conducea un auto pe DN22 A ( Topolog-Ciucurova) a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
În urma accidentului au rezultat rănirea conducătorului auto și decesul unui bărbat de 35 de ani, din Gîrliciu, județul Constanta, pasager în auto.
Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.” a declarat Irima Manolache, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

 

Back to top button