Ştirea zilei

Accident mortal la Topolog! Victima e angajata APIA

Update: comunicatul IPJ Tulcea

În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un copac, pe DN22, din direcția Topolog către Saraiu.
În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.
Din primele verificări a rezultat faptul că un auto condus de o femeie de 52 de ani din localitatea Dăeni, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului.
În urma accidentului, a rezultat decesul femeii de 52 de ani.
Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Știrea inițială

Un accident mortal s-a petrecut în această dimineaţă în apropierea localităţii Topolog, un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 52 de ani fiind proiectat într-un copac de pe marginea drumului.

Maşina, o Dacia 1310 de culoare verde, la volanul căreia se afla o angajată a centrului APIA din Topolog, se pare că (zic martorii), s-a angajat într-o depăşire şi pe fondul carosabilului umed a derapat şi s-a izbit de un pom.

Chiar dacă s-au încercat manevrele de resuscitare, victimei accidentului i s-a constatat decesul.

Vom reveni şi cu informaţii oficiale de la IPJ Tulcea

Back to top button