fbpx
Ştirea zilei

O femeie a cerut sprijinul jandarmilor, fiind agresată de soţ

O femeie în  vârstă de 43 de ani a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni, fiind agresată fizic de soţul cu care se află în proces de divorţ.

În data de 06 noiembrie, în jurul orei 15:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie, care a reclamat faptul că este agresată de soţul acesteia.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de femeie, respectiv domiciliul acesteia, unde au găsit-o pe aceasta vizibil speriată, prezentând urme de sânge pe bluză.

Aceasta a declarat că a fost sunată de soţul ei, care voia să vină să ia copilul în vârstă de 7 ani. Ea  nu a fost de acord, astfel că în jurul orei 15:00,  în timp ce era în fața blocului cu copilul, și-a făcut apariţia și bărbatul care se afla în stare de ebrietate,  încercând să ia băiatul cu forța.

Femeia s-a opus și s-a pus în fața copilului pentru a-l împiedica pe soț să ajungă la el, iar în momentul în care băiatul a reușit să fugă în casă, bărbatul a apucat-o pe femeie de păr și  a aruncat-o peste gărduțul ce împrejmuia grădinița din fața blocului.

La un moment  dat, femeia a reuşit să fugă către apartament, iar o vecină a ajutat-o pe aceasta să pătrundă în scara blocului, blocandu-i accesul bărbatului.

Chiar dacă a reușit să fugă, femeia și-a dat seama că bărbatul va încerca să intre pe balcon, aceasta locuind la parter, astfel că a apelat numărul unic de urgenţă 112. În momentul în care bărbatul a reușit să pătrundă în apartament,  femeia a întrerupt convorbirea cu operatorul 112.

Bărbatul a încercat să o lovească  pe femeie de mai multe ori,  însă în scurt timp și-au au făcut apariția jandarmii care au aplanat conflictul și i-au întocmit bărbatului actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button