Ştirea zilei

Accident pe E87 în Pădurea Babadag: două femei rănite!

În jurul orei 10:25, pompierii militari din cadrul Stației Babadag au intervenit pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN22 ( E87), în apropierea localității Babadag. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau 4 persoane.


„La fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
În urma evenimentului au rezultat două victime de sex feminin, în vârstă de 28, respectiv 56 de ani. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transportate la spital de către ambulanțele SAJ și SMURD pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.
Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei de la autoturism.” se arată într-un comunicat al ISU Delta Tulcea.

La acest moment, reprezentantii Poliţiei nu au nicio informaţie despre acest accident. Vom reveni cu amănunte când vor avea!

Back to top button