fbpx
Ştirea zilei

Accident rutier între Garvăn și I.C. Brătianu!

În jurul orei 21:20, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Măcin au intervenit pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN 22E, între localitățile Garvăn și I. C. Brătianu, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de salvatori, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

În urma evenimentului, au rezultat trei victime neîncarcerate( doi cetățeni turci și unul român), conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor acumulatorilor celor două autoturisme.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE