fbpx
Anunţuri

Anunț de angajare DEMO-IDIL CONSTRUCT SRL

DEMO-IDIL CONSTRUCT SRL comunica:

  • intentia de a angaja personal calificat in domeniul constructiilor si operarii urmatoarelor utilaje:

Komatsu HB365LC-3, Buldozer Komatsu D65WX, Autogreder Komatsu GD675-6, Concasor Kleemann MC100R EVO

Au prioritate la angajare persoanele cu domiciliul sau resedinta in urmatoarele localitati:  Babadag, Isaccea, Măcin, Sulina, Municipiul Tulcea, Baia, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crișan, Frecăței, Greci, Grindu, I.C. Brătianu, Jijila, Jurilovca, Luncavița, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Maliuc, Mihai Bravu, Murighiol, Niculițel, Nufăru, Pardina, Sarichioi, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză, Smârdan, Somova, Văcăreni, Valea Nucarilor în județul Tulcea sau Corbu, Istria, Mihai Viteazu în județul Constanța.

  • intentia de a angaja o persoana nevazatoare/cu dizabilitati de vedere pentru activitatea de vanzare/ofertare online a serviciilor, punand la dispozitie laptop asistiv pentru persoane cu dizabilitati de vedere. Activitatea de vanzare/ofertare online se poate desfasura si in sistem telemunca (de acasa) sau la biroul din Tulcea, str. Combustibilului, nr. 6, jud. Tulcea.

Persoanele interesate pot trimite intentia de angajare, in scris, la urmatoarea adresa de email: democonstruct2014@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button