fbpx
Anunţuri

S.C. A.M.D.T FOREST AGREMIN S.R.L – anunţ de angajare în domeniul fabricării betonului

S.C. A.M.D.T FOREST AGREMIN S.R.L comunica intentia de a angaja personal calificat in domeniul fabricarii betonului, respectiv

-operator statie de betoane (experienta mínima 2 ani pe o alta statie de betoane)-1 post

-operator pompa beton (permis conducere cat. C, experienta mínima 3 ani pe o alta pompa beton)- 3 posturi

-mecanic utilaj (experienta mínima 2 ani)-1 post

Au prioritate la angajare persoanele cu domiciliul sau resedinta in urmatoarele localitati:  Babadag, Isaccea, Măcin, Sulina, municipiul Tulcea, în județul Tulcea: Baia, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crișan, Frecăței, Greci, Grindu, I.C. Brătianu, Jijila, Jurilovca, Luncavița, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Maliuc, Mihai Bravu, Murighiol, Niculițel, Nufăru, Pardina, Sarichioi, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză, Smârdan, Somova, Văcăreni, Valea Nucarilor.

S.C. A.M.D.T FOREST AGREMIN S.R.L comunica intentia de a angaja o persoana nevazatoare /cu dizabilitati de vedere pentru activitatea de vanzare/ofertare online a serviciilor de fabricare a betonului punand la dispozitie laptop asistiv pentru persoane cu dizabilitati de vedere. Activitatea de vanzare/ofertare online se poate desfasura si in sistem telemunca (de acasa) sau la biroul din str. 1 Decembrie 1918, nr. 139, Macin, jud. Tulcea.

Persoanele interesate pot trimite intentia de angajare la urmatoarea adresa de email : amdtforestagremin@yahoo.com sau telefonic la nr 0753202550.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE