fbpx
Agricultură

Aproape trei mii de fermieri tulceni au depus Cereri de Plată pentru anul 2023!

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) Tulcea a anunțat azi că, în perioada 1 martie – 12 aprilie, în cadrul Campaniei de depunere a Cererilor de plată pentru anul 2023, au fost depuse un număr de 2.888 cereri pentru o suprafață de 57.196,08 ha. Potrivit informațiilor furnizate de către directorul executiv coordonator al APIA Tulcea, Florin Stăneață, la nivelul județului Tulcea se estimează că vor fi depuse în jur de 8600 de cereri pentru o suprafață totală de 317.032,67 ha.

Reamintim fermierilor că până în data de 15 mai 2023 pot depune Cererea de Plată fără penalități, prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie). Responsabilitatea privind legalitatea şi valabilitatea documentelor aparţine fermierului şi/sau autorităţii care a emis/atestat aceste documente, după caz.” a transmis directorul executiv coordonator al APIA Tulcea.

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei intervenții/măsuri de dezvoltare rurală, inclusiv hărțile și listele cu UAT-urile eligibile pentru M.10, M.11, M.13, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul: www.apia.org.ro.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE