fbpx
Anunţuri

Asociaţia Eliot House a implementat Proiectul „Doar impreună vom reuşi, fii activ”

- proiect cofinanţat de UAT Municipiul Tulcea

Comunicat de presă

Asociatia Eliot House a implementat  proiectul „Doar impreuna vom reusi, fii activ” în perioada mai –  noiembrie 2022.

Proiectul a fost  cofinanțat de UAT Municipiul Tulcea și a avut ca

Obiectiv general

Creșterea nivelului de informare cu privire la posibilitățile de dezvoltare a carierei și facilitarea accesului tinerilor la servicii de consultanţă în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial.

Obiective specifice

a). Creșterea nivelului de informare a elevilor din anii terminali din școlile mun.Tulcea cu privire la posibilitățile de dezvoltare a carierei si oportunitatile de angajare oferite de agențiile de ocupare publice si private.

b). Creșterea nivelului de informare cu privire la posibilitățile de dezvoltare a propriei afaceri unui număr de 20 tineri antreprenori

c). facilitarea accesului unui numar de 15 tineri la servicii de consultanță in vederea dezvoltării spiritului antreprenorial cu scopul inființării propriei afaceri și accesării unor linii de finanțare existente pe piață.

Proiectul și-a propus să sprijine 20 tineri antreprenori cu informatii despre posibilitatea de dezvoltare a propriei afaceri prin accesarea de suventii oferite de serviciul public de ocupare cu ocazia ocuparii unui loc de munca dar si oferirea de consultatnta individuala pentru infiintarea propriei afaceri adresata uni numar de 15 tineri care doresc sa aplice in cadrul unor proiecte care ofera finantare pentru infiintarea propriei afaceri.

Fricile si temerile tinerilor dispar atunci cand echipe de specialiști aplică un prim filtru asupra CV-ului persoanei care isi caută de muncă sau doreste inființarea/dezvoltarea  propriei afaceri, contribuind în mare masură la creșterea încrederii în sine a persoanelor ce doresc să iși înființeze propria afacere.

Această acţiune a fost cofinanţata de UAT Municipiul Tulcea

ASOCIAŢIA ELIOT HOUSE

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button