fbpx
Anunţuri

Asociaţia Eliot House implementează proiectul „VORBEŞTE-MI DESPRE TINE”

- proiect cofinanţat de CONSILIUL JUDEŢEAN TULCEA

Comunicat de presă

06.07.2022

 În perioadă mai –  noiembrie 2022, Asociaţia Eliot House implementează Proiectul „VORBEŞTE-MI DESPRE TINE”

Proiectul este cofinanțat de CONSILIUL JUDEŢEAN TULCEA și  are ca obiectiv general:

creşterea nivelului de informare cu privire la fenomenul de bullying în şcolile din judeţul Tulcea,

Activitatea 1  Publicitate proiect – site-ul solicitantului,  anunţ demarare şi finalizare proiect în presa locală cu acoperire judeţeană

Activitatea 2  Concurs  de eseuri şi desene în unităţi de învăţământ din judeţul Tulcea

Activitatea 3  Concepţie grafică materiale publicitare

Activitatea 4 Promovarea în cadrul orelor de dirigenţie/educaţie civică a fenomenului antibullying –  locaţii ale şcolilor din localităţi ale jud. Tulcea, în special cele din Delta Dunării –. Sulina, Crişan, Caraorman, Murighiol, Mahmudia.

Activitatea 5 Editarea de publicaţii cu tema: „ Bullyingul -tipar comportamental transmis de la adulţi la copii”- publicaţie ce va cuprinde pe lângă promovarea prevenirii fenomenului de bullying  şi a eventualelor exemple de bune practici folosite şi noi posibilităţi de abordare a acestui fenomen existent în toate şcolile din judeţul Tulcea, cu scopul eliminării cauzelor ce amplifica acest fenomen şi implicării părinţilor şi copiilor deopotrivă.

Activitatea 6     Management şi monitorizare activitate în vederea evaluării impactului şi rezultatelor activităţilor desfăşurate.

De asemenea, pe durata întregului proiect vom încuraja toți beneficiarii cu care vom interacționa direct sau indirect să creeze mesaje antibullying, care pot fi fotografii, desene, caricaturi, eseuri, povești, motto-uri, picturi, poezii etc. Acestea se vor găsi apoi pe pagina de Facebook a proiectului, pe pagină web a proiectului, dar și în școli, iar ulterior vor fi supuse la vot. La finalul proiectului va fi organizat un concurs în care vor fi prezentate rezultatele,câştigătorii şi se vor acorda trei diplome, însoțite de câte un premiu, acelor persoane care au compus cele mai originale, interesante și impresionante desene şi eseuri antibullying. Cele mai interesante și inedite lucrări vor fi premiate prin acordarea de diplome și premii prevăzute în bugetul proiectului și cu sprijinul sponsorilor asociației. A3: va implica concepția grafică și de conținut a materialelor .

 Această acţiune este cofinanţata de CONSILIUL JUDEŢEAN TULCEA

                                      ASOCIAŢIA ELIOT HOUSE

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button