Ştirea zilei

Campania #LoveNotWar iniţiată şi de o floristă din Tulcea!

Un protest anti-război al floriștilor din întreaga lume în cadrum campaniei #LoveNotWar s-a concretizat din acest weekend printr-o inimă din trandafiri parfumați, înaltă de trei metri ce numără 3.250 de flori dintr-un total de 60.000 care au fost folosite în țara noastră pentru un aranjament record.

Ala acest aranjament floral şi-a adus contribuţia, din toate punctele de vedere, şi Doina Ţăranu de la „Florembrie”, o firmă care nu doar produce flori la Văcăreni, ci şi realizează aranjamente florale în toată ţara, la cel mai înalt nivel de pretenţii.

Florile au fost întotdeauna un simbol al iubirii, al păcii, al rezistenţei nonviolente, aşa cum a fost şi mişcarea Flower Power din anii 60. Florile ne întâmpină de la naştere până închidem ochii. Eu nu am vârsta celor care au trecut prin războaie, dar am înţelepciunea de a înţelege ceea ce acestea pot face, oriunde în lume. Ukraina este doar foarte aproape de noi şi are un adversar foarte puternic, iar dialogul este calea cea mai bună. Cu siguranţă preşedintele Zelenskyy nu poate deschide calea dialogului cu o floare, dar martorii acestei istorii o pot face. Acesta este rolul nostru, al tuturor, ca martori, să aşezăm lucrurile în partea inimii.” a transmis pe această cale Doina Ţăranu.

Acest proiect de voluntariat unește și îi aduce mai aproape unii de alții pe cei mai renumiți floriști din România, cunoscuți și apreciați de întreaga comunitate: Doina Țăranu – Florembrie – Tulcea, Monica Simiciuc – Hashtag Floral – Focșani, Anca Vlad – Florist Atelier – Timișoara, Sorina Enculescu – Florăria B Elegant – Slobozia, Daniel Nora – Purple Flowers – București, Mircea Neagu – El Flora – București, Georgiana Giurescu – Cherry Flowers – București, Veronica Udrea – Vera Flowers – Pitești, Mihaela Alexandru – Allegria Flowers – București, Alexandra Dragomiroiu – Brave Events București, Mihaela Drăgoi – Florăria Adeline – Bacău.

Back to top button