Ştirea zilei

Centru de vaccinare închis pe motiv de … disconfort termic!

Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a anunţat că suspendă temporar, începând cu data de azi, 6 iulie 2021, activitatea Centrului de vaccinare de la Sala de sport Daniel Iulian Pohariu ,Tulcea. La prima vedere, măsura pare una în ton cu ritmul de vaccinare, din ce în ce mai scăzut în ultima vreme şi asta ca urmare a faptului că cine a vrut să se vaccineze a stat la rând lunile trecute. Totuşi, suspendarea centrului de vaccinare de la Sala de sport Daniel Iulian Pohariu Tulcea mai are şi un alt motiv decât cel al scăderii numărului de persoane care doresc vaccinarea.

„Este foarte adevărat că a scăzut numărul persoanelor care doreau să se vaccineze la centrul de vaccinare de la Sala de sport Dan Pohariu, însă acesta este al doilea motiv pentru care s-a luat decizia de a se suspenda temporat activitatea acestui centru de vaccinare. Cel mai important motiv a fost acela că în sală era foarte cald şi era inuman să lucreze personalul medical acolo câteva ore pe zi.” a declarat prefectul judeţului Tulcea, Marcel Ivanov.

Dacă în primele zile de funcţionare, la cât de bine s-au organizat cei de la Primăria Tulcea, era atât de frig încât nici nu era nevoie de frigidere pentru a păstra vaccinul, iată că acum e atât de cald acolo încât activitatea este suspendată. Probabil că este singurul centru de vaccinare din ţară care este închis pe motiv de disconfort termic!

Ca urmare a suspendării activităţii acestui centru, ,programul de lucru al Centrului de vaccinare de la Colegiul Medicilor Tulcea ,va fi în intervalul orar 8,00-18,00,de luni până sâmbătă. Acest centru va prelua persoanele care sunt programate pentru rapel cât și cele cu prima doză Pfizer.

Back to top button