fbpx
Comunicate

Circa o sută de mii de locuințe fără energie în Dobrogea!

Potrivit unui comunicat de presă al Enel, echipele Rețele Electrice Dobrogea și ale contractorilor au lucrat pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică și au restabilit alimentarea cu energie electrică a circa 40.000 de clienți din zonele afectate de condițiile meteo severe – cod portocaliu și roșu de vânt, cu viteze de peste 100 km/h.

,,La ora 8 alimentarea era întreruptă în 95 localități, pentru circa 60.000 de clienți, în special în județele Constanța și Tulcea. Tehnicienii lucrează pentru a repune în funcțiune 99 de linii de medie tensiune.” se arată în comunicatul din această dimineață.

Pentru a remedia avariile cât mai curând posibil, în această dimineață au fost transferate echipe suplimentare de la regiunea Muntenia, împreună cu echipamente de intervenție, inclusiv grupuri electrogene mobile.

Potrivit unei informații venite din partea ISU Delta Tulcea, fără energie electrică în această dimineață erau municipiul Tulcea – Str. Constructorilor și zonele adiacente,  iar în județ următoarele localități: Babadag, Iazurile, Valea Nucarilor, I.C. Brătianu, Sarichioi, Stejaru, Gorgova, Maliuc, Măcin, Frecăței, Cataloi, Jurilovca, Dorobanțu, M. Kogălniceanu, Topolog, Murighiol, Smârdan, Vulturu, Somova.

Probabil, dacă se vor fi trezit și cei de la prefectură, azi va fi convocată și anunțată o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență! În astfel de situații implicarea prefectului și a echipei sale din cancelarie în a oferi soluții alternative cetățenilor fără energie electrică , așa cum ar fi generatoare electrice de mare putere până la remedierea avariilor, este foarte importantă, in cazurile de afecțiuni medicale chiar vitală.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE