fbpx
Ştirea zilei

Comunicat: Scopul forțelor de ordine nu este aplicarea de sancțiuni!

Polițiștii tulceni împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră și reprezentanții ISU, sub autoritatea instituției prefectului, continuă desfășurarea de acțiuni cu efective mărite , pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.
Acțiunile se desfășoară zilnic, în sistem integrat, pe raza întregului județ, fiind vizate în special zonele aglomerate, piețele, târgurile, terasele și mijloacele de transport în comun.


Scopul forțelor de ordine nu este aplicarea de sancțiuni, ci acela de a determina toți cetățenii sa conștientizeze necesitatea respectării tuturor normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID 19.
Reamintim faptul că organizarea de evenimente private este interzisă, iar în situația în care forțele de ordine constată că aceste interdicții sunt încălcate, vor interveni cu fermitate.
Totodată, facem precizarea că nerespectarea măsurilor individuale de protecție constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 la 2500 de lei.
Astfel de acțiuni vor fi desfășurate în continuare pe raza județului Tulcea.

Comunicat IPJ Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE