Ştirea zilei

Conducătorul care a provocat accidentul naval de la Uzlina era băut

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţiştii tulceni, cu privire la accidentul naval petrecut ieri seara în bucla Uzlina,  a rezultat faptul că o ambarcatiune în care se aflau 4 persoane, în timp ce naviga pe fluviul Dunărea, din amonte, braț Sfântu Gheorghe, cu intenția de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul unor neînțelegeri în deplasare, a intrat în coliziune cu o altă ambarcaţiune( în care se aflau 9 persoane) care se deplasa din sens opus.
“În urma evenimentului de navigație, 3 persoane din cea de-a doua ambarcaţiune au necesitat îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcootest, pentru conducatorul primei ambarcaţiuni, rezultând o valoare de 0, 34 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Politistii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, “accidentul naval s-a produs pe brațul Sfântul Gheorghe intersecție cu Dunărea Veche ( bucla Uzlina ) la kilometru 64. Cele două ambarcațiuni erau model Corsar și Byliner și erau cu turiști”.

Back to top button