Ştirea zilei

Conducătorul care a provocat accidentul naval de la Uzlina era băut

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţiştii tulceni, cu privire la accidentul naval petrecut ieri seara în bucla Uzlina,  a rezultat faptul că o ambarcatiune în care se aflau 4 persoane, în timp ce naviga pe fluviul Dunărea, din amonte, braț Sfântu Gheorghe, cu intenția de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul unor neînțelegeri în deplasare, a intrat în coliziune cu o altă ambarcaţiune( în care se aflau 9 persoane) care se deplasa din sens opus.
“În urma evenimentului de navigație, 3 persoane din cea de-a doua ambarcaţiune au necesitat îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcootest, pentru conducatorul primei ambarcaţiuni, rezultând o valoare de 0, 34 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Politistii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, “accidentul naval s-a produs pe brațul Sfântul Gheorghe intersecție cu Dunărea Veche ( bucla Uzlina ) la kilometru 64. Cele două ambarcațiuni erau model Corsar și Byliner și erau cu turiști”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WP_Rocket\Buffer\Cache::get_rocket_footprint() in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php:293 Stack trace: #0 [internal function]: WP_Rocket\Buffer\Cache->maybe_process_buffer('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/infotulc/public_html/wp-includes/functions.php(4669): ob_end_flush() #2 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #3 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /home/infotulc/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/infotulc/public_html/wp-includes/load.php(1007): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 293