fbpx
Ştirea zilei

De acum ştii pe ce cheltuie Primăria Tulcea banii tăi!

- unanimitate pentru proiectele de hotărâre iniţiate de consilierul local USR, Tatiana Haliţ

După un parcurs „legislativ” de câteva luni (mai precis din primăvara acestui an), două dintre proiectele iniţiate de către consilierul local Tatiana Haliţ (sustinute de colegul său de la USR PLUS, Cristian Porneală) şi-au găsit loc pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu local ce a avut loc ieri şi …ambele au fost votate în unanimitate!


Transparenţa în cheltuirea banilor publici cât şi implicarea cetăţenilor în proiecte aduc mai aproape cetăţenii de Primărie,creşte încrederea şi e fructificata colaborarea înspre binele comunităţii.Aceste mesaje le-am preluat din campaniile pe teren ,vorbind cu tulcenii şi azi se pun în aplicare.
-Proiectul de HCL Transparenta în activitatea Primăriei se referă la transparenta în cheltuirea banilor publici.Se va regăsi implementat pe site Primăriei şi orice cetăţean poate accesa informaţiile dorite.
-Proiectul de HCL Bugetare Participativa va invită să vă înscrieţi cu proiecte bugetate de administraţia locală pe o platformă online curând accesibilă.Regulamentul participării este prezentat în acest proiect care a devenit un succes în alte oraşe.
Mă bucur că decidenţii cât şi consilierii locali au fost în final deschişi spre proiecte care ne aduc împreună pe noi comunitatea tulceană,aleşii locali şi tulcenii.
Evident că tulcenii aşteaptă rezolvarea unor probleme majore,infrastructura,extinderea reţelei de gaze,parcări,spaţii de joacă şi spaţii verzi îngrijite.Paşi buni există deja în aceste direcţii.
Hai să fim deschişi cu toţii la problemele mari şi mici ale cetăţenilor,la dialog ,la soluţii la doleanţele lor.
Urmează să vin şi cu alte propuneri de proiecte HCL aşa cum a fost ele prezentate pe flyerul de campanie electorală în lista proiectelor consilierilor locali USRPLUS.
E timpul schimbării pentru Tulcea şi tulceni.” a anunţat azi pe pagina sa de socializare Tatiana Haliţ, consilier local USR PLUS Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button