fbpx
Ştirea zilei

Constantin Enceanu, Dinamicii și Dorulețul la Revelionul Taximetriștilor de la Esplanada Parc

Esplanada Parc din Tulcea, de pe strada Livezilor nr. 35, va fi sâmbătă, 13 ianuarie 2024 gazda evenimentului ”Revelionul Taximetriștilor”, ediția I organizat de Daniel Taxi (Daniel Trofim). Fiind un eveniment organizat în premieră și cumva la concurență cu etnicii care sărbătoresc tot în noaptea de 13 spre 14 ianuarie trecerea dintre ani, emoțiile că nu se vor ocupa toate cele 270 de locuri din cele două saloane ale Esplanada Parc au fost mari, însă…

Ne gândim foarte serios, iar mâine va fi luată o decizie finală în acest sens, dacă să deschidem și al treilea salon sau nu și asta pentru că cererea de bilete ne-a depășit așteptările. Avem aproape 300 de bilete vândute și încă mai avem solicitări pe care vrem să le onorăm” a declarat Daniel Trofim, președintele Camerei Taximetriștilor Tulcea și reprezentant al companiei Daniel Taxi 0240979!

În ceea ce privește ”meniul artistic” al evenimentului, ce va debuta după ora 18.00, organizatorii, și aici este și meritul maestrului Ștefan Coman, i-au invitat la microfoane pe cei de la Trupa Dinamicii, după ora 22.00 recital Constantin Enceanu iar după miezul nopții un invitat surpriză!

Si pentru că joi s-ar putea lua decizia de suplimentare a biletelor – care costă doar 200 de lei de persoană! – e bine să vă notați aceste numere de telefon pentru rezervare: 0748.881.047 Cristiana și 0749.668.311 Theodor.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE