fbpx
Ştirea zilei

Contract de austeritate pentru Navrom Delta cu Ministerul Transporturilor!

Navrom Delta a început de ieri programul de transport naval de mărfuri și persoane către localitățile izolate ale deltei cu mai puține curse pe brațele Sf. Gheorghe și Chilia, respectiv câte trei curse pe săptămână. O dovadă de austeritate bugetară din moment ce noul contract cadru încheiat cu ministerul este pentru doar șase luni și aproximativ aceleași sume ca anul trecut.

În condițiile în care atât noi cât și conducerea executivă a Consiliului Județean Tulcea am solicitat o suplimentare de buget pentru subvenționarea transportului de mărfuri și persoane spre localitățile izolate ale deltei iar fondurile alocate au fost aproximativ aceleași ca anul trecut nu putem realiza mai mult de trei curse spre Sf. Gheorghe și respectiv Periprava. Spre Sulina, fiindcă este un flux mai mare de pasageri am reușit să păstrăm același număr de curse ca în anii trecuți.” – a declarat Nicolae Chichi, directorul executiv al Navrom Delta Tulcea.

În ceea ce privește transportul de mărfuri cu navele Navrom Delta, transport care este gratuit pentru agenții economici din localitățile izolate ale deltei, acesta e foarte posibil să nu mai fie subvenționat din toamna acestui an deoarece agenților economici nu li se va mai acorda această facilitate. Asupra acestui subiect vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button