fbpx
Ştirea zilei

Ministrul Mediului, Tánczos Barna: „Am semnat ordinul de prohibiţie la sturioni. Pe perioadă nedeterminată”

Azi, alături de senatorul Costel Vicol şi deputatul George Şişcu, ministrul Mediului, Tánczos Barna a fost oaspetele primarului Ştefan Ilie alături de care a susţinut o conferinţă de presă.

https://www.facebook.com/Mediu.Romania/videos/524410838531670/

 

Una din temele abordate în conferinţa de la sala 7 a Primăriei a fost prohibiţia pescuitului la sturioni în contextul în care anul acesta se împlinesc 15 ani de când capturarea acestor specii este interzisă.

Am semnat  un Ordin de ministru prin care am decis prelungirea pe durată nedeterminată a protecţiei totale pentru aceste specii (sturioni – n.n.). Întâmplarea face că şi în activitatea mea anterioară de la Ministerul Agriculturii m-am ocupat de această problemă şi sunt un susţinător al protecţiei lor totale. Şi celelalte state implementează astfel de restricţii să ştiţi„, a declarat ministrul Mediului, Tánczos Barna.

Ordinul de ministru încă nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, însă acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, pe parcursul următoarei luni, potrivit ministrului Mediului.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button