Ştirea zilei

De Izvorul Tămăduirii, jandarmii sunt alături de credincioși

Jandarmii tulceni se vor afla mâine în mijlocul cetățenilor și vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul slujbelor religioase oficiate cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii. Misiunea acestora este de a asigura protecția participanților și desfășurarea manifestărilor în condiții de siguranță.

Vineri, 29 aprilie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii și Fântâna de Leac din orașul Măcin,  județul Tulcea,  cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea hramului bisericii.

Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Tulcea recomandă tuturor celor care vor participa la manifestările religioase să manifeste răbdare și să adopte un comportament civilizat, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte recomandările forțelor de ordine, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale.

De asemenea, ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranța publică, cetățenilor li se recomandă să apeleze, în caz de urgență, numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică.

 

Back to top button