Turism

Doar Sulina se promovează la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României

În perioada 24 – 27 februarie 2022, are loc ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul, organizat de ROMEXPO, se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional, și se bucură de prezența a 85 de companii renumite din industria turismului. După doi ani de pauză, 2020 şi 2021, ediţia din acest an se poate spune că nu a câştigat încrederea multor expozanţi, mai cu seamă că se desfăşoară în context Covid, cu e serie de restricţii pentru expozanţi dar mai ales pentru vizitatori.

Potrivit organizatorilor, gradul de internaționalizare al târgului este de 46%, la #TTR2022 fiind prezente companii din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania, Ungaria. De asemenea sunt nelipsite autorităţi locale şi judeţene, adică primării şi consilii judeţene care vor să se promoveze la acest târg de turism post-pandemie, iar de la Tulcea singurii curajoşi au fost cei de la Asociaţia Descoperă Sulina.

Pentru asociaţia noastră, una foarte tânără, înfiinţată abia anul trecut, este foarte important orice eveniment de promovare turistică şi am ales participarea la acest târg de turism alături de partenerii noştri, NAVROM DELTA SA TULCEA, TRAVEL DELTA STAR, HOTEL DELTA EST, RESTAURANT MAREA NEAGRA, PENSIUNEA CASA MISTER, CASA DE VACANȚĂ DIANA, PLIMBĂRI CU BARCA- CLAUDIU VLACIU, MIHAI CALIN – GHID DE TURISM AUTORIZAT,  PENSIUNEA 4 SALCII, CRAMA LA SAPATA, SULINA FABULOASA, EXPOZITIA SULINA VECHE, ASOCIATIA GHIZILOR DE TURISM TULCEA şi AGENȚIA DE TURISM UNIQUE AU MONDE. pentru a promova SULINA ca destinaţie de vacanţă. Vom avea la stantul de la Târgul de Turism al României o expoziţie cu Sulina Veche pentru care îi mulţumim profesorului Comârzan, avem o frumoasă prezentare a oraşului Sulina, dar avem şi prezentarea pachetelor de cazare şi excursii de la mai multe pensiuni din Sulina care sperăm să stârnească interesul vizitatorilor dar şi unor agenţii de turism.” a declarat Iulia Pascale, preşedintele Asociaţiei Descoperă Sulina.

Accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. În plus, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă la punctul  amenajat în Parcarea B.

 

Back to top button