Dosar penal pentru distrugere coşuri de gunoi!

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost sesizaţi în ultimele zile cu privire la săvârşirea mai multor fapte precum distrugerea, lovirea sau alte violenţe.

Una dintre aceste sesizări a fost primită de la Dispeceratul IPJ Tulcea sâmbătă când echipa de intervenţie a jandarmilor a fost direcţionată în Parcul Victoria unde era semnalat faptul că mai mulţi adolescenţi au distrus coşurile pentru gunoi.

La faţa locului, echipa de intervenţie a fost întâmpinată de către cetăţeanul S.L., în calitate de apelant, care a declarat că, în timp ce se deplasa prin parc, a observat nişte adolescenţi care au distrus prin lovire patru coşuri montate pentru gunoi, motiv pentru care a procedat la reţinerea acestora până la sosirea echipei de intervenţie. Cum a reuşit acest lucru rămâne un mister, dar bine că a reuşit.

Jandarmii din echipa de intervenţie au efectuat verificări, au procedat la stabilirea identităţii persoanelor în cauză (adolescenţii) şi identificarea reprezentanţilor legali ai acestora (părinţi).

Persoanele în cauză împreună cu reprezentanţii legali au fost invitate şi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, unde jandarmii au întocmit actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253, alin. (1), Cod Penal.

 

 

Back to top button