Ştirea zilei

E ORDIN: Subprefectul Carmen Caloianu, înlocuitor de drept al prefectului!

După doar câteva zile în care Tulcea nu a avut prefect, ci doar două doamne subprefect, de azi, prin Ordin al ministrului Marcel Vela, atribuţiile prefectului judeţului Tulcea au fost acordate doamnei Carmen Caloianu, subprefectul judeţului Tulcea.

Începând cu data de azi, 20 octombrie 2020, doamna Carmen Caloianu, subprefect al judeţului Tulcea, a fost desemnată înlocuitor de drept al prefectului Judeţului Tulcea.

Decizia a fost luată de ministrul Afacerilor Interne prin Ordinul 153 din 20.10.2020 privind desemnarea doamnei Caloianu Carmen, subprefect al judeţului Tulcea, ca înlocuitor de drept al prefectului Judeţului Tulcea.

Potrivit Ordinului mai sus amintit, atribuţiile prefectului judeţului Tulcea vor fi exercitate de către subprefectul desemnat până la la ocuparea funcţiei publice de prefect, potrivit legii.

Doamna Carmen Caloianu a fost numită în funcţia de subprefect al judeţului Tulcea în data de 5 februarie 2020 prin Hotărârea nr. 98/2020 privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Tulcea.” se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea.

Back to top button