Tulcea

Eugen Terente, deputat USR Tulcea: 8.000 de dolari pentru o perdea neagră, două mese și câteva foi A4

8.000 de dolari pentru o perdea neagră, două mese și câteva foi A4 scoase la imprimantă. Atât a costat prezentarea României la Târgul de Turism de la New York.

,,În loc să-și asume responsabilitatea pentru acest dezastru, ministrul Antreprenoriatului și Turismului pasează responsabilitatea în cârca organizatorului, apoi minte spunând că peste 90% dintre expozanți au folosit tot poze printate A4 prinse cu clame de perdele negre când și-au amenajat standurile.

O căutare scurtă dovedește contrariul. Imaginile cu standurile altor țări, amenajate mult mai bine, sunt disponibile la un click distanță, domnule Cadariu!

Coincidență sau nu, cea mai mare sinecură de la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului sunt chiar oamenii responsabili cu amenajarea acestor standuri de la târgurile de turism.

Cel mai mic salariu lunar e de 6.000 de euro pe lună, cel mai mare de 12.000 de euro pe lună.

În scurtul său mandat la același minister, deputatul USR Claudiu Nasui a avut o altă abordare asupra cheltuielilor din banii românilor: a publicat cele mai mari contracte ale instituției și a oprit aceste plimbări pe bani publici.

Claudiu Năsui a eliminat 40 de astfel de posturi și nu a prelungit încă 30. Dar, chiar în seara în care a preluat ministerul, Virgil Popescu a semnat pentru prelungirea tuturor sinecurilor. Și, astfel, sistemul a continuat să lucreze netulburat, pe banii românilor.” a transmis Eugen Terente, deputat USR Tulcea.

Rezultatele le vedeți în poză.

Back to top button