fbpx
Anunţuri

FINALIZAREA PROIECTULUI „CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII ADIROM ACTIV CONSTRUCT SRL PRIN ACHIZIȚIA DE ACTIVE CORPORALE ȘI NECORPORALE ÎNTR-O UNITATE NOUĂ”

Anunț de presă

                             8 Decembrie 2022

Finalizarea proiectului

„CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII ADIROM ACTIV CONSTRUCT SRL PRIN ACHIZIȚIA

DE ACTIVE CORPORALE ȘI NECORPORALE ÎNTR-O UNITATE NOUĂ”

 

ADIROM ACTIV CONSTRUCT S.R.L. este beneficiarul proiectului „CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII ADIROM ACTIV CONSTRUCT SRL PRIN ACHIZIȚIA DE ACTIVE CORPORALE ȘI NECORPORALE ÎNTR-O UNITATE NOUĂ”, cod MySMIS 125585, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii,  Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor-apel de proiecte POR/2018/2/2.2.A/ITI.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (succesor în drepturi şi obligaţii al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice), în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului a constat în creșterea competitivității sale prin dezvoltarea de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide cu scopul creșterii dimensiunii pieței adresate -piața locală să devină regională, piață națională sau internaționala) și prin inovarea facută prin achiziționarea de utilaje performante, de tehnologie nouă.

În urma implementării proiectului s-au obținut următoarele rezultate:

  1. – dotarea societății cu mijloace fixe corporale constând în: buldozer 1 buc., excavator 2 buc., compactor 1 buc., macara 1 buc., excavator capacitate mare 1 buc., instalație mobilă solară 1 buc., laptop asistiv 1 buc.;
  2. – crearea a patru noi locuri de muncă, din care trei locuri de muncă vor aparține categoriilor defavorizate. Se au în vedere persoane cu vârsta peste 50 de ani, tineri cu vârsta cuprinsă între 15-24 ani;
  3. – trei recertificari pentru sisteme de management în conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001 și certificarea de serviciu ISO/IEC 20000-1: 2011, participarea la târguri internaționale de profil – de construcții și magazin online pentru vânzarea serviciilor și internaționalizarea afacerii.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 6.412.448,28 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă este de 3.836.268,40 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 3.260.828,14 lei.

Data începerii proiectului este 01.07.2018, iar data finalizării proiectului este 30.11.2022.

Impactul investiției la nivelul localității Tulcea/regiunea Sud-Est îl reprezintă crearea unei unități noi de serviciu fiscalizată în județul Tulcea prin care taxele și impozitele datorate pentru bunuri și salarii se colectează la bugetul local Tulcea.

Date contact: Loc de implementare: Sucursală Dobrogea Delta Tulcea, etaj 1, județ Tulcea – platformă betonată 200 mp. și birou în suprafață de 15 mp., persoană de contact: reprezentant legal Adrian Ioan IONEȚ, telefon 0726 283 051, email: ionet_adrian@yahoo.com.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE