fbpx
Ştirea zilei

Gemene dispărute din Topolog, căutate în municipiul Tulcea şi găsite la … Calfa!

- fetele nu au fost găsite, din păcate, la locaţia despre care erau informaţii că s-ar afla

UPDATE, 13.30: În după-amiaza zilei de 31 august a.c., cele două minore au fost identificate de către polițiști, pe raza localității Calfa, nefiind victimele vreunei infracțiuni. Minorele au stat ascunse, nedorind a fi gasite de membrii familiei sau polițiști. Au plecat de acasă din cauza unor discuții în contradictoriu cu membrii familiei.” se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea. 

UPDATE, ora 1230: Din păcate pista poliţiştilor nu se mai confirmă! Cele două gemene încă nu au fost găsite. Din păcate nici prea multe informaţii nu au fost oferite poliţiştilor. Fiecare persoană care poate oferi informaţii poate suna la 112.

UPDATE, ora 10.30: Pe surse, cele două fete au şi fost localizate undeva în municipiul Tulcea şi urmează ca acestea să fie preluate de poliţişti.

„În jurul zilei de 30.08.2020 în jurul orei 14 :00 fiicele mele gemene pe numele de Alara și Dilara Mițaru au plecat voluntar de acasă din com. Topolog județul Tulcea . Semnalmente 15 ani 1.56m înălțime blonde ochii albaștri . Rog să distribuiți în număr cât mai mare acest anunț poate cu ajutorul tuturor le vom găsi cât mai repede posibil . Este sesizată poliția locală de ieri ora 15: 00 dar până în prezent au fost piste  false . Cine are detali despre ele este rugat să sune la cel mai apropiat sediu de poliție” a fost mesajul transmis de Ruxandra Mițaru azi pe facebook.

Răspunsul purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea a fost prompt: „Polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a celor două minore. În prezent se desfășoară activități pentru identificarea acestora.”

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE