fbpx
Educaţie

Încă 16 profesori au promovat exemenul scris pentru posturile vacante de directori de şcoli

Vineri, 18 februarie, la centrul special Colegiul Economic ,,Delta Dunării” Tulcea,  a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie- februarie 2022,.

În urma etapei de validare a dosarelor, au fost admiși pentru proba scrisă 23 candidați. Pentru cele 55 de funcții vacante scoase la concurs, dintre care 39 de directori și 16 de directori adjuncți, s-au prezentat 21 de candidați, un candidat a absentat, iar unul s-a retras înainte de desfășurarea probei.
Proba s-a desfășurat în condiții optime și în conformitatea cu legislația în vigoare. Au fost evaluate 21 lucrări. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. Un singur candidat a refuzat anonimizarea rezultatelor tuturor probelor de concurs.” a declarat inspectorul general şcolar, Viorica Pavel.
Rezultatele la proba scrisă a concursului, au fost afișate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Tulcea (www.isjtulcea.ro/concurs-directori), imediat după finalizarea evaluării, şi au fost următoarele:
– 16 candidați au promovat proba, obținând un punctaj de cel puțin 70 de puncte;
– 5 candidați nu au promovat proba.
Candidații pot depune contestații, conform calendarului, anexă a metodologiei, în perioada 18-19 februarie, atât fizic cât și online. Rezultatele finale ale probei scrise se vor afișa în data de 22 februarie 2022.

 

Back to top button