fbpx
Educaţie

Încă 16 profesori au promovat exemenul scris pentru posturile vacante de directori de şcoli

Vineri, 18 februarie, la centrul special Colegiul Economic ,,Delta Dunării” Tulcea,  a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie- februarie 2022,.

În urma etapei de validare a dosarelor, au fost admiși pentru proba scrisă 23 candidați. Pentru cele 55 de funcții vacante scoase la concurs, dintre care 39 de directori și 16 de directori adjuncți, s-au prezentat 21 de candidați, un candidat a absentat, iar unul s-a retras înainte de desfășurarea probei.
Proba s-a desfășurat în condiții optime și în conformitatea cu legislația în vigoare. Au fost evaluate 21 lucrări. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. Un singur candidat a refuzat anonimizarea rezultatelor tuturor probelor de concurs.” a declarat inspectorul general şcolar, Viorica Pavel.
Rezultatele la proba scrisă a concursului, au fost afișate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Tulcea (www.isjtulcea.ro/concurs-directori), imediat după finalizarea evaluării, şi au fost următoarele:
– 16 candidați au promovat proba, obținând un punctaj de cel puțin 70 de puncte;
– 5 candidați nu au promovat proba.
Candidații pot depune contestații, conform calendarului, anexă a metodologiei, în perioada 18-19 februarie, atât fizic cât și online. Rezultatele finale ale probei scrise se vor afișa în data de 22 februarie 2022.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button