Ştirea zilei

Încă o minoră căutată de poliţişti după ce a dispărut de acasă

Pentru a doua oară în această săptămână, poliţiştii tulceni sunt sesizaţi cu privire la dispariţia unei minore care se afla la bunica sa în satul Parcheş Comuna Somova. Poliţiştii au mai avut de căutat zilele trecute două gemene din Topolog, găsită într-un sat din apropiere.

Iată comunicatul cu privire la această dispariţie pentru care atât poliţiştii cât şi familia fac apel către cetăţenii care au văzut-o să ofere informaţii.

„Polițiștii caută o minoră de 14 ani, care a plecat de la domiciliul bunicii sale și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

În noaptea de 1/2 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Somova au fost sesizați despre dispariția unei minore, GAVRILĂ ALEXANDRA MARIA de 14 ani, din municipiul Tulcea, care ar fi pleacat de la domiciliul bunicii sale, din satul Parcheș, comuna Somova, județul Tulcea și nu a mai revenit până în prezent.

Fata are 1,65 metri înălțime, păr lung, negru, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariției, aceasta purta un tricou roz, hanorac negru cu dungi albastre, blugi negri. În prezent, polițiștii desfășoară activități pentru găsirea minorei. Persoanele care pot oferii informații ce pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.” se arată în comunicatul IPJ Tulcea

 

Back to top button