fbpx
Ştirea zilei

Jandarmii au sancţionat 16 tulceni în municipiu şi oraşul Măcin

16 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.600 lei au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână în municipiul Tulcea şi oraşul Măcin, potrivit Ancăi Şerban, purtătorul de cuvânt la IJJ Tulcea.

 În plus, landarmii tulceni au fost prezenţi, mai mult sau mai puţin discret, în zonele de competenţă, astfel încât manifestările religioase și manifestările cultural-artistice de la Celic Dere şi Isaccea să se desfășoare în condiții de siguranță.

Efectivele de ordine publică au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravenţională și au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările religioase și cultural-artistice organizate în spațiul public, în județul Tulcea.

Pe timpul misiunilor executate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.600 lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea la scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii în spațiul public, neluarea de către părinți a măsurilor necesare pentru a împiedica minorul de la fapte de vagabondaj și solicitarea intervenției la fața locului fără motiv întemeiat. De asemenea, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni (lovirea sau alte violențe și distrugerea) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.” se arată în comunicatul IJJ Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE