Tulcea

LA TULCEA, PNL ȘI USR AU ABANDONAT ADMINISTRAREA ȘI SE BAT PE CIOLAN

- comunicat al PSD Tulcea

 

Unde sunt sloganurile din campania electorală? Unde sunt criteriile de integritate pe care le-au clamat când erau în opoziție? Unde este intransigentul președinte Iohannis care ne asigura, după alegeri, că nu vom mai avea penali în funcții publice? Toate acestea au fost dispărut după ce PNL și USR au ajuns la putere.

Ca urmare a scandalului la nivel național, PNL și USR au încep să distrugă și comunitățile locale, după ce au făcut praf tara. Nu le pasă nici de așteptările și nici de nevoile românilor. Nu le pasă că milioane de oameni suferă, în acest moment, fără locuri de munca, cu afacerile blocate, cu investiții începute și blocate, cu alte investiții promise dar abandonate după campania electorală.

În mai multe mari localități din țară, printre care si la Tulcea, PNL și USR au abandonat administrarea și se bat pe ciolan.

Nu se ceartă pentru că nu este bun bugetul. Se încaieră pentru că nu reușesc să-și împartă miliardele de lei din bugetele locale, miliarde la care vor să se mufeze fiecare.

Au mințit că sunt imaculați, că sunt morali, că luptă împotriva corupției, că promovează competența. Prin minciună au furat voturile românilor și când au ajuns la putere au băgat mâna până la gât în borcanul cu miere.

Dincolo de sloganurile cu care i-au mințit pe români, aceștia sunt cu adevărat liderii PNL și USR: o sinistră coaliție, de pe urma căreia plătim cu toții un cost uriaș pentru incompetența și răfuielile lor interminabile.

Organizaţia PSD Tulcea

Back to top button