fbpx
Ştirea zilei

Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, cele mai mari note la Bacalaureat

- "elevele de 10" sunt Ana Maria Sibel Vrăjmaşu şi Mihaela Tărcatu

https://www.facebook.com/216911055000555/posts/6022612857763650/?d=n

Rezultate spectaculoase la BAC 2021, înainte de contestaţii. Primele cele mai mari medii pe judeţ sunt de 9, 93 şi 9, 91 (specializare Ştiinţe Sociale). Felicitări!!!!!
Note de 10 (zece):
11 la Limba Română,
4 la Matematică,
4 la Istorie,
12 la Logică şi Argumentare,
10 la Fizică,
5 la Anatomie,
2 la Informatică,
1 la Filosofie.

Aceasta este prima reacţie a conducerii celui mai titrat liceu din judeţul Tulcea care şi-a consolidat anul acesta, chiar şi fără niciun 10 absolut, supremaţia în sistemul de învătământ din nordul Dobrogei!

Nu mai puţin de 49 de note de 10 la nu mai puţin de opt materii de studiu, este un bilanţ ce oferă satisfacţie nu doar conducerii liceului ci mai ales cadrelor didactice care au avut la clasă astfel de elevi de 10.

Suntem deosebit de mândri de performanţele absolvenţilor noştri! Au fost conştiincioşi şi determinaţi iar prin rezultatele de la acest examen au demonstrat că au planuri de viaţă. Liceul nostru i-a format şi i-a cizelat, aici au deprins cunoştinţe şi abilităţi transdisciplinare astfel încât am încrederea că pot reuşi în orice domeniu îşi propun.
Îi felicit pe elevi pentru rezultatele obţinute, dar în egală măsură este şi meritul cadrelor didactice şi părinţilor care le-au fost alături, i-au susţinut şi i-au consiliat. Este o generaţie care s-a adaptat din mers spaţiului virtual fără să îşi piardă identitatea. Da, am început încă din semestrul al doilea al anului şcolar trecut să ne regândim orele online. Nu era obligatoriu, dar noi am făcut şi investiţii în dispozitive IT şi în cursuri de formare. Adică am achiziţionat tablete grafice şi am amenajat ateliere pentru operare pe calculator, cu spijinul Asociaţiei de părinţi căreia îi mulţumesc şi pe această cale. ” a declarat Camelia Ivanov, directorul Liceului Teoretic Grigore Moisil Tulcea.

„Elevele de 10” de la Moisil: Ana Maria Sibel Vrăjmaşu şi Mihaela Tărcatu

Pentru Liceul Teoretic Grigore Moisil este o premieră ca 6 din primele 10 mote de la Bacalaureat să fie obţinute de elevii săi, cu menţiunea că dintre cele şase primele două din top sunt ale elevelor Ana Maria Sibel Vrăjmaşu şi Mihaela Tărcatu de la specializarea Ştiinţe Sociale.

Pentru eleva care a luat cea mai mare notă la la acest examen, viitorul său se leagă de „ceva istorie si relatii internaționale”.

Aş prefera sa nu dau numele facultatii, dar va pot spune ca e in București. Deocamdată simt ca ar trebui să îmi continui studiile aici, la noi în ţară, să cunosc oamenii de la noi şi să ofer o şansă sistemului educațional românesc. Nu stiu ce îmi rezervă viitorul, poate voi ajunge să am un job care să îmi placă, dar care să fie în străinătate, însă acum, vreau să urmez o facultate de la noi.” a declarat Ana Maria Sibel Vrăjmaşu, eleva de 9.93 la acest examen de Bacalaureat.

Colegă bună de clasă, Mihaela Tărcatu a obţinut şi ea o notă foarte bună la acest examen, 9,91, chiar dacă speră să nu fie nota finală. Asta pentru că ar fi tentată să depună contestaţie pentru nota de la Istorie la care consideră că ar fi meritat 10.

Le mulțumesc tuturor profesorilor de la Liceul Teoretic Grigore Moisil pentru că mi-au oferit șansa să-mi dezvolt abilităţile şi competentele. În ceea ce priveşte viitorul, voi rămâne în ţară, pentru că sunt convinsă că învăţământul universitar românesc este un mediu propice pentru dezvoltarea mea. Voi alege calea domeniului juridic.”, a declarat Mihaela Tărcatu.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE