Ştirea zilei

Liliana Marinescu a preluat şefia Pro România, filiala Tulcea!

Cadou de Ziua Femeii pentru consiliera judeţeană Liliana Marinescu făcut de şefii Pro România de la centru. Prin Adresa nr. 153 din 08.03.2021 Liliana Marinescu a fost împuternicită coordonator oficial al Partidului Pro România în judeţul Tulcea.

Această numire, mai bine zis împuternicire, vine la două săptămâni după „actul de trădare” atribuit fostului coordonator oficial al Partidului Pro România în judeţul Tulcea, Ştefana Zibileanu.

La sfârşitul săptămânii trecute, reprezentanţi la vârf ai Pro România au venit la Tulcea pentru a analiza ce s-a întâmplat de fapt în şedinţa de Consiliu Judeţean în care „13 voturi PSD + 3 voturi PRO” nu au dat 16 voturi ci doar 15. Surse din interiorul filialei judeţene ne-au divulgat faptul că între cei trei consilieri judeţeni aleşi ai Pro România – Petre Badea, Liliana Marinescu şi Ştefana Zibileanu – au fost schimburi de replici care au dovedit, o dată în plus, faptul că „treimea Pro România” din Consiliul Judeţean nu este un tot unitar.

Chiar dacă după acea şedinţă nu a fost luată nicio decizie, iată că în doar câteva zile Adresa nr. 153 din 08.03.2021 vine că tragă concluzia acei analize cu scântei.

Mă onorează această nominalizare şi pe această cale fac un apel la unitate, pentru că asta consider că a lipsit filialei în ultima perioadă. Nu am acceptat uşor această nominalizare pentru că reprezintă o mare responsabilitate. M-am consultat cu domnul Petre Badea, colegul meu consilier judeţean, care m-a încurajat, cu primarii noştri aleşi dar şi cu majoritatea preşedinţilor de organizaţii locale care mi-au dat încredere. a declarat Liliana Marinescu, coordonator oficial al Partidului Pro România în judeţul Tulcea.

În ceea ce priveşte delicata problemă a alegerii unui vicepreşedinte de Consiliu Judeeţean după ce liberalul Daniel Geambazu a demisionat, noul coordonator oficial al Partidului Pro România în judeţul Tulcea a declarat că e o discuţie prematură.

 

Back to top button