fbpx
Ştirea zilei

Litoral, cu cazare şi trei mese, la mai puţin de 100 de lei pe zi!

Cine ar putea crede că poate petrece o zi pe litoralul românesc, având cazare şi trei mese pe zi (mic dejun, prânz şi cină) la mai puţin de 100 de lei? Ei bine, aceasta este oferta, mai mult decât generoasă cu care Centrul de Agrement de la Sulina îşi aşteaptă vizitatorii în luna august a acestui an, după o vară, cea trecută, în care pandemia a ţinut închis amplasamentul în care an de an ajungeau aici tinerii din Diaspora, prin Programul ARC.

Este al doilea an consecutiv în care Programul ARC, prin care mii de copii români din Diaspora, beneficiau de tabără gratuită la Sulina. În ultimii ani şi la Sulina, pentru că acest program guvernamental a fost extins şi pentru alte centre de agrement din ţară.

Centrul de agrement de la Sulina este deschis încă de luna trecută şi avem în fiecare zi în jur de 50-60 de copii şi tineri în tabără. Capacitatea este de 200 de locuri de cazare, însă datorită faptului că sunt unele restricţii în contextul Covid-19, capacitatea de cazare a fost subdimensionată. Este la fel de adevărat că nici capacitatea bucătăriei nu este una care să poată asigura trei mese pe zi pentru 200 de persoane şi nu vă ascund faptul că aşa cum agenţii economici din turism se plâng de criză de personal, acelaşi lucru putem spune şi noi mai cu seamă că la noi activitatea se desfăşoară pe două luni„, a declarat Liviu Urlih, directorul DTSJ Tulcea.

Condiţiile de cazare de la Centru de agrement Sulina au fost apreciate ani la rând de toţi copiii şi tinerii din Diaspora care au ajuns aici, Sulina fiind un obiectiv al ministerului în care s-au investit sume importante în ultimul deceniu. Dincolo de condiţiile de cazare şi masă, preţul unui sejur de cinci zile aici desfidă orice concurenţă: nici mai mult nici mai puţin de 475 de lei pentru cinci zile (de luni după amiază până sâmbătă dimineaţă) de cazare şi trei mese pe zi!

Şi anul acesta avem aceeaşi ofertă de preţ şi anume 50 de lei cazarea şi şi 45 de lei masa însemnând mic dejun, prânz şi cină. În total 95 de lei pe zi” a mai declarat Liviu Urlih, o dovadă că litotalul românesc (chiar dacă plaja de la Sulina nu se compară cu ce e în judeţul vecin, din multe puncte de vedere – n.n.) poate fi „accesat” şi cu mai puţin de 100 de lei pe zi.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE