fbpx
Ştirea zilei

Mascarada nominalizării Guvernatorului ARBDD continuă!

Încă de ieri, înaintea anunţului oficial făcut de Dacian Cioloş pe pagina sa de politician, www.infotulcea.ro publica numele viitorului Guvernator al ARBDD, o dovadă că decizia privind nominalizarea făcută publică abia în 10 iunie 2021 era luată cu mult timp înainte.

Mai mult decât atât, aceleaşi surse care ne-au divulgat numele viitorului Guvernator al ARBDD, de fapt numele propunerii ce va trece prin etapa de „notă de fundamentare” din partea Ministerului Mediului şi de Ordin de numire în funcţia de subsecretar de stat a primului ministru al României, mai spun că Atena Adriana Groza nu s-a aflat pe lista celor 36 de candidaţi care şi-au depus documentele până la data de 1 aprilie 2021, şi din acest punct de vedere selecţia nu putea fi decât o mascaradă.

Celebra comunitate Delta Vie de pe Facebook (deci aceasta înseamnă în mintea unora „revoluţia bunei guvernări”) a fost cea care a gestionat această mascaradă plasată apoi către două firme de recrutare care au lucrat – spun ele – pro bono pentru această selecţie. Noţiunile de „firmă” şi „pro bono” nu au nimic în comun în realitatea în care trăim, deci altă mascaradă.

Aşa cum subliniam şi ieri, această comunitate de pe Facebook, a se înţelege o pagină de facebook în spatele căreia s-au aflat şi se află păpuşarii acestei mascarade ieftine, a murit în 3 aprilie 2021, a se citi că nu a mai dat nicio informaţie până ieri când a venit cu 𝐑𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐟𝐚̆𝐬̦𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐑𝐁𝐃𝐃.  Un raport care nu spune chiar nimic, ba dimpotrivă aduce penibilul situaţiei în spaţiul public după mai bine de două luni de tăcere.

Vom reveni pe tema acestui subiect de larg interes pentru comunităţile din Delta Dunării care au şi transmis mesaje foarte interesante cu privire la această numire, mesaje ce vor fi publicate în zilele următoare.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE