Ştirea zilei

Nu mai puțin de 70 de sancțiuni în contextul Covid 19

- valoarea amenzilor depășește 34.000 lei

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Institutiei Prefectului-Judetul Tulcea, au fost desfășurate activitati de verificare cu efective mărite în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate au participat polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum si reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANSVA, ANPC, Ministerul Muncii și autorități publice locale.
Astfel, in urma controalelor, au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 34320 de lei, in context COVID 19.
Facem apel la cetățeni sa respecte masurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-si proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.
Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă, activitati de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de Coronavirus.

Back to top button