fbpx
Ştirea zilei

Oficial, Centrul Judeţean de Excelenţă şi-a început activitatea

- azi în format online, de săptămâna viitoare cu prezenţă fizică

Încă de anul trecut, prin ordin, în fiecare judeţ al ţării a fost înfiinţat câte un Centru Judeţean de Excelenţă. La Tulcea, Centrul Judeţean de Excelenţă a căpătat personalitate juridică în 9 decembrie 2020 şi iată că la numai două luni după acel moment activitatea acestuia începe cu prima pregătire a elevilor selecţionaţi, 126 la număr. Sâmbăta aceasta online, de săptămâna viitoare şi cu prezenţă fizică.

 

După un an, 2020, extrem de greu pentru Educație, cu restricții impuse de pandemie, reușim azi, după un an de la declararea pandemiei Covid-19, să deschidem drumul Centrului Județean de Excelență!
Cei care ați fost selectați pentru a demara acest proiect ați demonstrat, elevi și profesori deopotrivă, că sunteți extrem de pasionați și determinați să vă perfecționați și să deveniți cei mai buni!
Felicitări tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților care se implică în educația de calitate!
Mulțumesc cu această ocazie pentru susținere în acest demers doamnei inspector școlar general prof. Viorica PAVEL, doamnei inspector școlar prof. Sorina MANGU și doamnei inspector școlar prof. Monica PETRE.” a fost mesajul transmis de către directorul Centrului Judeţean de Excelenţă Tulcea, prof. Constantin Coca, deopotrivă elevilor, profesorilor şi părinţilor.

Succes tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button