fbpx
Ştirea zilei

Peste 300 de kilograme de pește transportat ilegal!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență, două autoturisme conduse de cetățeni români, transportând peste 300 de kg. de pește.În data 01.05.2022, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au efectuat controlul asupra unui autoturism, în interiorul căruia se aflau patru cetățeni români. În urma verificărilor a fost descoperită cantitatea de 210 kg pește, specia scrumbie, pentru care nu existau documente justificative.

Tot în data de 01.05.2022, în jurul orei 10:00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Pardina, au descoperit în interiorul unui autoturism condus de către un cetățean român, cantitatea de 105 kg de pește, diferite specii, pentru care nu existau documente justificative.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere/transport pește, fără documente justificative”, iar întreaga cantitate de pește a fost predată către societăți comerciale de profil.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button