fbpx
Ştirea zilei

De ani de zile aceeaşi imagine: Tulcea e Veneţia României

inundaţii de la o ploaie de doar câteva minute

Doar câteva minute au fost suficiente pentru a inunda municipiul ce concurează cu mult mai celebra Veneţie de fiecare dată când ploile aduc peste 40-50 de litri pe metru pătrat într-un interval de timp de mai puţin de o oră. E treaba meteorologilor să stabilească câţi litri au fost pe metru pătrat de la ora x la ora y, doar aşa, pentru statistică. Ar fi fost şi treaba autorităţilor locale ca astfel de inundaţii să nu se mai întâmple. Promisiuni au fost în fiecare an electoral, ba câteodată chiar şi în cei preelectorali. Vorbe-n vânt! Apa nu trece, rămâne şi bălteşte de fiecare dată când plouă mai serios. Asta se întâmplă când politicienii vorbesc despre sisteme de colectare apă pluvială sau de canalizări, lucruri la care, evident, chiar nu se pricep!

„În urma ploilor înregistrate în această după – amiază, pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați și au intervenit (…) şi în municipiul Tulcea, în intersecția străzilor Păcii cu Isaccei, pentru degajarea a două autoturisme care nu au mai putut înainta din cauza apei care s-a acumulat pe sosea. Județul Tulcea este sub avertizare de Cod Portocaliu instabilitate atmosferică acentuată până astăzi la ora 21:00.” este comunicatul ISU Delta Tulcea.

Mai mult de atât, se vede în imaginile filmate şi postate pe reţelele de socializare şi youtube. Atât pe strada Păcii cât şi

https://www.facebook.com/102739681198902/posts/195806415225561/

… în Piaţa Nouă

https://www.facebook.com/102739681198902/posts/195807015225501/

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE