fbpx
Prefectura

Prefectura la bilanț: Anul 2022 ne-a adus criza refugiaților, pandemia și invazia de lăcuste!

Astăzi, cu începere de la ora 11:00, la sala de ședințe „Mihail Kogălniceanu” a fost prezentat Raportul de evaluare a activității desfășurate de Instituția Prefectului – Județul Tulcea în anul 2022. La eveniment au luat parte oficialități locale și județene, deputați tulceni, membrii comisiei Colegiului prefectural, Comisiei de dialog social, Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, dar și personalul Instituției Prefectului.
În deschiderea evenimentului, prefectul a subliniat importanța colaborării interinstituționale în obținerea unor rezultate pozitive.
Ne aflăm astăzi la un moment de bilanț al Instituției Prefectului. Am fi putut desfășura prezentarea acestui raport mai devreme, dar am vrut să fie un moment liniștit, în care să ne întâlnim cu toții, în care să am ocazia să vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru toată colaborarea de anul trecut. Nu a fost un an ușor, am avut situații nemaiîntâlnite, criza refugiaților, pandemia, invazia de lăcuste și multe alte situații în care prin colaborare și implicare am reușit să găsim cele mai bune soluții. Ne-am atins într-o mare măsură obiectivele și vreau să vă asigur că și în anul 2023 vom face tot ce ține de noi ca lucrurile să funcționeze bine”, a precizat prefectul Alexandru Dan Munteanu.
În cadrul evenimentului șefii de servicii au prezentat activitatea pe care fiecare compartiment a desfășurat-o în anul 2022.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button