fbpx
Tulcea

Președintele ACoR Tulcea se întâlnește azi la București cu premierul Ciucă și președintele Ciolacu!

În perioada 6 – 8 februarie 2023, în Sala Grand Ballroom a Hotelului JW Marriot din București, va avea loc cea de-a 26-a sesiune ordinară a Adunării generale a ACoR, precum și ședința ordinară pe semestrul I/2023 a Consiliului director al ACoR.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute problemele cu care se confruntă comunele din România, modalitățile prin care se pot diminua decalajele dintre mediul rural și cel urban, precum și activitățile și proiectele implementate de Asociație. Delegația primarilor din ACoR Tulcea, formată din primarii din Carcaliu, Cerna, Jijila,  Sarichioi, Daeni, Hamcearca, Luncavita, Stejaru, Frecatei, Baia, Turcoaia, Crișan, Sfântu Gheorghe, Topolog, M. Kogălniceanu, Somova, Topolog, Peceneaga si Mahmudia este condusă de președintele Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca. Acesta a declarat că întâlnirile cu premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei deputaților Marcel Ciolacu sunt foarte importante pentru primarii din judetul Tulcea.

,,Începe azi, la București, o întâlnire importantă pentru noi, primarii de comune din toată țara.

E Adunarea Generală AcoR, însemnând mai multe ședințe de lucru în care să încercam să rezolvam lucruri importante pentru comunitățile noastre.

Și din punct de vedere legislativ, dar și al investițiilor și surselor de finanțare pentru acestea.

Vor fi prezenți și premierul Nicolae Ciucă, și Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, ministrul de Finanțe, ministrul Muncii, ministrul Agriculturii, ministrul Investițiilor.

E anunțată și prezența miniștrilor sănătății, Mediului, Cercetării și Turismului.

Am speranța că vom avea discuții constructive și, la capătul lor, decizii care să ne ajute și sa ajute dezvoltarea comunelor noastre.

Vă țin la curent. Țineți pumnii strânși pentru județul Tulcea!” a declarat președintele ACoR Tulcea, Eugen Ion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button