fbpx
Alte partide

Președinții de la USR, Cătălin Drulă, și PMP, Eugen Tomac, și-au dat mâna pentru o alternativă la coaliția PSD-PNL!

”Două echipe din partea USR și PMP au purtat azi discuții exploratorii despre construirea unei alternative de dreapta la coaliția PSD-PNL în contextul anului electoral 2024. Echipele USR și PMP, conduse de președinții Cătălin Drulă, respectiv Eugen Tomac, au discutat despre alegerile din 2024 și datoria Opoziției democratice de a oferi României o alternativă onestă la dezastrul pe care îl reprezintă Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Președintele USR, Cătălin Drulă, declară în context că „România trebuie salvată de la prăpastia socialist-securistă săpată de PSD și sateliții săi. Reformele din PNRR, banii europeni pentru investiții și preocuparea pentru binele comunității nu pot fi asigurate în România decât de un pol de dreapta cu orientare modernistă și axată pe interesul românilor, nu al specialilor de partid”.

La rândul său, președintele PMP, Eugen Tomac, apreciază că „numai dreapta modernă și onestă poate oferi României o șansă la un viitor mai bun. Coalizarea forțelor care se opun pesedismului clientelar reprezintă singura cale de a demufa clientela de căpușe de partid de la bugetul statului și de a asigura o dezvoltare bazată pe investiții și reforme structurale”.

Ambii președinți subliniază ferm că extremismul nu poate reprezenta o opțiune pentru România și că partidul AUR este perdeaua de fum ridicată în disperare de Marcel Ciolacu.

Românii aflați în fața opțiunii de a-și da viitorul copiilor și administrarea bugetului public pe mâna extremiștilor vor lua decizia corectă în 2024 și se vor orienta către singura alternativă onestă”, afirmă Cătălin Drulă și Eugen Tomac.” – se arată într-un comunicat de presă emis azi de către USR!

În contextul în care PMP are reprezentare doar în Consiliul Județean Tulcea iar USR are reprezentare doar în Consiliul Local Tulcea, cu câte 2 consilieri, ”parteneriatul” celor două partide politice pare, și pe plan local și județean, …o alternativă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button