Ştirea zilei

Procesiune cu peste o sută de credincioşi la Niculiţel

La data de 14 octombrie a.c., în localitatea Niculițel, a avut loc o procesiune prilejuită de sărbătoarea Sfintei Parascheva.
La eveniment au participat aproximativ 130 de persoane, în dinamică.
Respectarea măsurilor legislative în vigoare, cu privire la organizarea de evenimente în perioada stării de alertă, a fost asigurată de polițiști și jandarmi.
Aceștia s-au aflat în permanență printre participanți, intervenind ori de câte ori au constatat nerespectarea măsurilor de distanțare fizică.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să respecte modul de organizare a evenimentelor şi numărul de persoane permis de normele legale, să nu se expună la riscuri.

De asemenea, atragem atenția cetăţenilor asupra necesității purtării măștii de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WP_Rocket\Buffer\Cache::get_rocket_footprint() in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php:293 Stack trace: #0 [internal function]: WP_Rocket\Buffer\Cache->maybe_process_buffer('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/infotulc/public_html/wp-includes/functions.php(4669): ob_end_flush() #2 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #3 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /home/infotulc/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/infotulc/public_html/wp-includes/load.php(1007): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 293